Hoofd : Bestandsextensies : .sng Het dossier

.sng Bestandsextensie

Bestandstype1 Korg Trinity Song File

Ontwikkelaar Korg
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is SNG file?

Songbestand gebruikt door Korg MIDI-compatibele apparaten, zoals sommige synthesizers; slaat muzieknoten en andere audio-informatie op in een eigen formaat; kan worden gebruikt voor het afspelen van liedjes en muziekloops op elektronische Korg-apparaten; kan ook worden geconverteerd naar andere bestandsindelingen, zoals .MID .

Programma's die SNG bestanden openen
Windows
Gnmidi.com sng2midi
Gnmidi.com sng2bsq
Linux
Alchemist

Bestandstype2 MIDI Song File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SNG optienummer2

Generiek songbestand gemaakt door verschillende MIDI-compatibele hardwareapparaten en muziekcreatie softwaretoepassingen; bevat meestal alleen MIDI-gegevens, die zijn opgeslagen in een indeling die lijkt op een standaard MIDI-bestand ( .MID ).

Meer informatie

Omdat er verschillende programma's en apparaten zijn die SNG-bestanden opslaan, kan de bestandsindeling enigszins verschillen tussen programma's. Daarom is het het beste om de originele software te vinden die wordt gebruikt om de bestanden op te slaan en ze naar andere indelingen te converteren.

OPMERKING: SNG-bestanden slaan geen echte audiogegevens op.

Programma's die SNG bestanden openen

Over SNG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sng verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MIDI Song File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.