Hoofd : Bestandsextensies : .download Het dossier

.download Bestandsextensie

Bestandstype Partially Downloaded File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat Text and Binary

.DOWNLOAD optienummer

Een DOWNLOAD-bestand is een bestand dat momenteel wordt gedownload van internet of werd gestopt voordat de download was voltooid. Er kan dubbel worden geklikt om de download te hervatten met dezelfde webbrowser die de download startte. DOWNLOAD-bestanden worden gemaakt door Apple Safari en Mozilla Firefox webbrowsers.

Meer informatie

Wanneer Safari of Firefox een bestand downloadt, wordt de extensie ".download" toegevoegd aan het bestand dat is gedownload. Als het bestand example.mp4 bijvoorbeeld is gedownload, wordt dit voorbeeld.mp4.download. Nadat de download is voltooid, verwijdert de webbrowser de extensie ".download" en is het bestand klaar voor gebruik. Tijdens een download zult u hoogstwaarschijnlijk alleen DOWNLOAD-bestanden in uw "Downloads" -map zien.

Als uw download werd onderbroken voordat deze was voltooid, is het misschien mogelijk om het bestand te herstellen. Verwijder de extensie ".download" en open deze met het juiste programma. Als u deze methode probeert en toch het bestand niet kunt openen, moet u het bestand verwijderen en het opnieuw downloaden.

Sommige websites voor het delen van bestanden met P2P slaan ook actieve downloads op met de extensie ".download". De juiste bestandsextensie wordt meestal toegevoegd zodra de download is voltooid.

OPMERKING: DOWNLOAD-bestanden zijn vergelijkbaar met .CRDOWNLOAD -bestanden, die zijn gemaakt door Google Chrome.

Programma's die DOWNLOAD bestanden openen
Windows
Mozilla Firefox
Google Chrome
Linux
Mozilla Firefox
Google Chrome
Android
Google Chrome
Macintosh
Mozilla Firefox
Google Chrome
Apple Safari
iOS
Google Chrome
Apple Safari

Over DOWNLOAD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .download verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Partially Downloaded File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.