Hoofd : Bestandsextensies : .sns Het dossier

.sns Bestandsextensie

Bestandstype1 SNS Video Game Audio File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is SNS file?

Audiobestand gebruikt door sommige Electronics Arts-videospellen, waaronder Burnout Paradise en De Sims 3; kan de audio opslaan met verschillende codecs en kan daarom niet eenvoudig worden geconverteerd of afgespeeld met standaard audiosoftware; gebruikt voor spelgeluiden en muziek.

Meer informatie

SNS-bestanden kunnen EALayer3, EA XAS ADPCM of een andere audiocodec gebruiken. Voor SNS-bestanden die EALayer3 gebruiken, kunt u het programma ealayer3.exe gebruiken om ze te decoderen. EA XAS ADPCM geformatteerde bestanden kunnen worden gedecodeerd met FFmpeg.

Programma's die SNS bestanden openen
Windows
FFmpeg
ealayer3
Linux
FFmpeg
Macintosh
FFmpeg

Bestandstype2 Save-N-Sync Project File

Ontwikkelaar Composite Ideas
Categorie Backup bestanden
Formaat XML

.SNS optienummer2

Projectbestand gemaakt door Save-N-Sync back-up software; slaat een lijst met bestanden en mappen op voor back-up, evenals een schema voor het maken van de back-up; gebruikt voor het opslaan en laden van instellingen voor back-upopdrachten.

Programma's die SNS bestanden openen

Over SNS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sns verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Save-N-Sync Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.