Hoofd : Bestandsextensies : .spiff Het dossier

.spiff Bestandsextensie

Bestandstype Still Picture Interchange File Format

Ontwikkelaar Joint Photographic Experts Group
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SPIFF optienummer

Bitmapafbeelding opgeslagen in SPIFF-indeling, die is ontworpen voor het uitwisselen van afbeeldingsbestanden tussen toepassingsomgevingen; bevat gecomprimeerde beeldgegevens verdeeld in header-, directory-, beeldgegevens- en indirecte gegevenssecties; gebruikt voor het opslaan van afbeeldingsgegevens op een harde schijf of voor het verzenden van afbeeldingsgegevens via een netwerk.

Meer informatie

SPIFF-afbeeldingen ondersteunen afbeeldingen in bitale of doorlopende tonen (kleuren of grijstinten). Ze ondersteunen ook verschillende compressie-algoritmen, waaronder JBIG en JPEG. OPMERKING OPMERKING: het SPIFF-formaat is ontworpen om het .JFIF -formaat te vervangen. Het is nog steeds achterwaarts compatibel met JFIF.

Programma's die SPIFF bestanden openen
Macintosh
Apple Preview

Over SPIFF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .spiff verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Still Picture Interchange File Format beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.