Hoofd : Bestandsextensies : .iconpackage Het dossier

.iconpackage Bestandsextensie

Bestandstype IconPackager Theme File

Ontwikkelaar Stardock
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.ICONPACKAGE optienummer

Bestand gemaakt door IconPackager, een programma dat wordt gebruikt om Windows-pictogrammen te maken; bevat een onbewerkt thema voor een pictogrampakket, inclusief welke verpakte pictogrammen toewijzen aan welke Windows-pictogrammen; gebruikt om IconPackager-thema's op te slaan en te laden.

Meer informatie

ICONPACKAGE-bestanden worden gebundeld met verschillende .ICO -bestanden of één .ICL -bestand. Ze kunnen ook worden opgenomen in gecomprimeerde IconPackager .IP bestanden.

OPMERKING: IconPackager introduceerde de extensie ".iconpackage" voor onbewerkte thema's die met IconPackager 5 begonnen. Eerder gebruikten raw-thema's de .IPTHEME -extensie.

Programma's die ICONPACKAGE bestanden openen

Over ICONPACKAGE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .iconpackage verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype IconPackager Theme File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.