Hoofd : Bestandsextensies : .spt Het dossier

.spt Bestandsextensie

Bestandstype1 ESPL Programming File

Ontwikkelaar Ensign Software
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is SPT file?

Broncode geschreven in de ESPL-taal; gebruikt voor het maken van programma's met wetenschappelijke of onderzoekstoepassingen.

Programma's die SPT bestanden openen

Bestandstype2 SpeedTree Tree Data File

Ontwikkelaar Interactive Data Visualization
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

.SPT optienummer2

bevat procedureboomstructuren gebruikt door SpeedTreeCAD, een boommodelleringprogramma; omvat informatie die nodig is om de boomgeometrie te construeren, evenals gegevens voor LOD-implementatie, windanimatie en klonen.

Meer informatie

SPT-bestanden kunnen ook worden gelezen door andere 3D-modelleringsprogramma's waarop de SpeedTreeMAX- of SpeedTreeMAYA-plug-ins zijn geïnstalleerd.

Programma's die SPT bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max
Autodesk Maya
IDV SpeedTreeCAD
Linux
Autodesk Maya
Macintosh
Autodesk Maya

Bestandstype3 Cypress Semiconductor Script

Ontwikkelaar Cypress Semiconductor
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.SPT optienummer3

Script gemaakt door Cypress USB Console, een programma dat wordt gebruikt om scripts te maken die automatisch firmware kunnen downloaden naar USB-compatibele apparaten; bevat configuratie-informatie en verwijzingen naar firmware-binaire bestanden, evenals instructies voor het laden van de firmware op het apparaat.

Meer informatie

Met de Cypress USB Console kunnen ontwikkelaars SPT-scripts maken door hun acties vast te leggen terwijl ze door de gebruikersinterface klikken. Het opgenomen script kan worden uitgevoerd om de firmware automatisch te uploaden naar het USB-compatibele apparaat.

OPMERKING: Cypress USB Console is een onderdeel van Cypress 'CyConsole-software, die vaak wordt meegeleverd met Cypress Development Kit-toepassingen.

Programma's die SPT bestanden openen
Windows
Cypress Semiconductor CyConsole

Bestandstype4 AQW Trainer File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.SPT optienummer4

"Autoer" -bestand gebruikt door Hell Quest, een trainerprogramma dat wordt gebruikt voor het automatisch nivelleren van personages in de MMORPG-game Adventure Quest Worlds (AQW); bewaart instructies voor gebruikersinvoer; gebruikt voor het laden van verschillende trainerprofielen voor verschillende speltaken.

Meer informatie

Trainerprogramma's worden gebruikt voor het automatisch genereren van spelersinvoer in games zonder dat de menselijke speler op de computer aanwezig hoeft te zijn. Deze techniek wordt soms gebruikt voor games waarin tijd nodig is om gametekens te verbeteren. Trainers zijn echter over het algemeen ontmoedigd en zijn tegen het beleid van de meeste eindgebruikerslicentieovereenkomsten (EULA). Noch Hell Quest noch SPT-bestanden worden ondersteund door Artix Entertainment, de makers van Adventure Quest Worlds.

OPMERKING: Andere programma's dan Hell Quest kunnen ook SPT-bestanden openen, waaronder Cross Hell, a Flash ( .FLA ) applicatie.

Programma's die SPT bestanden openen
Windows
Hell Quest

Bestandstype5 TM File Packer Compressed Archive

Ontwikkelaar TMAgency
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.SPT optienummer5

Gecomprimeerd bestand of een groep bestanden gemaakt met TM File Packer, een bestandscompressieprogramma ontwikkeld door TMAgency; kan worden gebruikt om bestanden te splitsen, comprimeren en decomprimeren.

Meer informatie

OPMERKING: TMAgency is een pay-per-download sponsor. TM File Packer is een adware-programma, dus het gebruik van de software wordt niet aanbevolen.

Programma's die SPT bestanden openen
Windows
TMAgency TM File Packer

Over SPT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .spt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype TM File Packer Compressed Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.