Hoofd : Bestandsextensies : .spx Het dossier

.spx Bestandsextensie

Bestandstype1 Ogg Vorbis Speex File

Ontwikkelaar Xiph.Org
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is SPX file?

Audiobestand gecomprimeerd met Speex-compressie en opgeslagen in het Ogg Vorbis-containerformaat; ontworpen als een audiocompressieformaat speciaal voor spraak; comprimeert spraak met 2 tot 44 kbps en ondersteunt compressie van 8 kHz, 16 kHz en 32 kHz in dezelfde bitstroom.

Meer informatie

Het Speex-formaat ondersteunt ook intensiteit stereocodering, ruisonderdrukking, echo-annulering, variabele bitrate (VBR) -codering, Voice Activity Detection (VAD) en Discontinuous Transmission (DTX).

Programma's die SPX bestanden openen
Windows
Foobar2000
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
CoolUtils Total Audio Converter
Linux
VideoLAN VLC media player
XMMS
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Macgo Mac Media Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Bestandstype2 System Profiler XML Report

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat XML

.SPX optienummer2

Systeeminformatierapport gemaakt door de toepassing Systeeminformatie, die is opgenomen in OS X; bevat informatie die de configuratie van de hardware en software van je Mac beschrijft.

Meer informatie

U kunt kiezen welke informatie zich in het SPX-rapport bevindt wanneer u het bestand opslaat. Verschillende soorten informatie omvatten de hoeveelheid RAM die is geïnstalleerd, netwerkfuncties, het aantal USB-poorten en aangesloten Thunderbolt-apparaten.

OPMERKING: Het SPX-bestand kan worden gemaakt door de toepassing Systeeminformatie of de opdracht system_profiler in Terminal . Afhankelijk van de versie van OS X, kan Systeeminformatie Systeemprofiel genoemd worden.

Programma's die SPX bestanden openen

Over SPX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .spx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype System Profiler XML Report beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 20.01.2020:
Hallo! Ik heb onlangs een aantal video's gedownload en er kwamen enkele bestanden bij met de extensie .spx! Daarom ben ik blij dat ik je artikel heb gevonden. Ik was er zeker van dat het een soort virus was, maar nadat ik had gelezen dat het spraakgegevens waren, was ik rustiger. Het is geweldig dat dit soort bestanden verschillende toepassingen heeft... Lees verder