Hoofd : Bestandsextensies : .sqf Het dossier

.sqf Bestandsextensie

Bestandstype1 ArmA Script File

Ontwikkelaar Bohemia Interactive
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

Wat is SQF file?

Script gemaakt voor ArmA, een reeks tactische militaire simulatiegames; bevat functies en opdrachten die kunnen worden gebruikt om de gameplay aan te passen; verwerkt door de ArmA-engine wanneer een missie is geladen.

Meer informatie

Om een SQF-bestand te activeren, moet je het in de juiste mission directory plaatsen voordat je met de missie begint. Bijvoorbeeld, \ My Documents \ ArmA 2 \ MPMissions \ mod.sqf

SQF-bestanden worden ondersteund door ArmA, ArmA 2 en ArmA 3.

Programma's die SQF bestanden openen

Bestandstype2 Sothink SWF Quicker File

Ontwikkelaar SourceTec Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.SQF optienummer2

Projectbestand gemaakt door Sothink SWF Quicker, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van Flash-animaties; slaat de animatietijdlijn en audio, video, afbeeldingen en tekst voor de animatie op; kan in de Flash-filmindeling ( .SWF -bestand) worden gepubliceerd en na voltooiing worden gepubliceerd op een webpagina.

Programma's die SQF bestanden openen

Over SQF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sqf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sothink SWF Quicker File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.