Hoofd : Bestandsextensies : .swf Het dossier

.swf Bestandsextensie

Bestandstype Shockwave Flash Movie

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.SWF optienummer

Een SWF-bestand is een animatie gemaakt met Adobe Flash en kan worden afgespeeld door Flash Player of met een webbrowser waarop de Flash-plug-in is geïnstalleerd. Het bevat mogelijk tekst-, vector- en rasterafbeeldingen en interactieve inhoud geschreven in ActionScript.

Meer informatie

SWF-bestanden worden vaak gebruikt om geanimeerde afbeeldingen, video en geluid naar internet te brengen. Ze zijn ook een populair middel om browsergebaseerde spellen te leveren. Omdat SWF-bestanden gecompileerd ActionScript en gecomprimeerde media bevatten, zijn ze niet bedoeld om te worden bewerkt. Om een Flash-animatie te wijzigen, wordt aangeraden in plaats daarvan het originele .FLA -bestand te bewerken.

SWF (uitgesproken als "Swiff") was oorspronkelijk een acroniem voor "Shockwave Flash" omdat het SWF-formaat is ontworpen voor Shockwave Speler. Omdat SWF-bestanden echter een standaardmiddel werden voor het publiceren van Flash-inhoud op het web, is het acroniem ook gewijzigd in Small Web Format. OPMERKING OPMERKING: Flash is oorspronkelijk ontwikkeld door Macromedia, dat werd overgenomen door Adobe Systems in 2005. Daarom wordt Macromedia Flash nu Adobe Flash genoemd.

Programma's die SWF bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Dreamweaver
Adobe Illustrator
ACD Systems ACDSee
Nullsoft Winamp
JRiver Media Center
CorelDRAW
Media Player Classic
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Eltima SWF & FLV Player
Eltima Flash Decompiler Trillix
Xilisoft Video Converter Ultimate
GlobFX Swiff Player
MAGIX Sound Forge Pro
Linux
Adobe Acrobat
Adobe Flash Player
DCOMSOFT SWF Protector
yWorks yEd Graph Editor
Android
BIT LABS SWF Player
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Dreamweaver
Eltima Elmedia Player
Adobe Illustrator
Nullsoft Winamp
JRiver Media Center
Adobe Flash Player
Adobe Flash
Xilisoft Video Converter Ultimate
Eltima Flash Optimizer
Echo One iSwiff
Adobe InDesign
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Adobe Fireworks
yWorks yEd Graph Editor

Over SWF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .swf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Shockwave Flash Movie beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.