Hoofd : Bestandsextensies : .sublime-build Het dossier

.sublime-build Bestandsextensie

Bestandstype Sublime Text Build File

Ontwikkelaar Jon Skinner
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.SUBLIME-BUILD optienummer

Build-bestand gebruikt door Sublime Text, een opensource-teksteditor die voornamelijk wordt gebruikt om de broncode te bewerken; bevat een build-systeem, dat JSON-geformatteerde configuratiegegevens bevat, een Sublime Text-opdracht die het proces aanstuurt, en een optioneel, extern uitvoerbaar bestand.

Meer informatie

Een buildsysteem is ontworpen om een extern programma uit te voeren om uw Sublime Text-projectbestanden te verwerken en de gegenereerde uitvoer te bekijken zonder de Sublime-teksttoepassing te hoeven verlaten. Dit is handig als u bestanden wilt uitvoeren in build-programma's, tolken en opdrachtregelhulpprogramma's.

OPMERKING: Build-opties zijn toegankelijk via het menu Tools in Sublime-tekst.

Programma's die SUBLIME-BUILD bestanden openen
Windows
Sublime Text
Linux
Sublime Text
Macintosh
Sublime Text

Over SUBLIME-BUILD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sublime-build verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sublime Text Build File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.