Hoofd : Bestandsextensies : .svd Het dossier

.svd Bestandsextensie

Bestandstype1 Scanning Vibrometer Data File

Ontwikkelaar Polytec
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is SVD file?

Gegevensbestand gemaakt door Polytec scanning vibrometer-apparaten, die worden gebruikt voor het meten van de duurzaamheid van objecten die worden onderworpen aan belastingen en spanningen; bevat een logboek van de gegevens die zijn verzameld tijdens een stresstest; geleverd als invoer voor PSV Software, een programma dat de stressresultaten visualiseert.

Meer informatie

Vibrometers scannen worden door test- en simulatie-engineers gebruikt om structurele trillingen te meten.

Programma's die SVD bestanden openen

Bestandstype2 Roland Patch File

Ontwikkelaar Roland
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.SVD optienummer2

Audiobestand gebruikt door Roland-toetsenbordsynthesizers; bevat "patches", dit zijn instellingen die het afspelen van een digitaal instrument fijner stemmen; vaak gebruikt voor het opslaan van instrumenten en effecten; over het algemeen op een Roland-synthesizer geladen met behulp van een USB-sleutel.

Programma's die SVD bestanden openen

Bestandstype3 SolidView Design File

Ontwikkelaar Solid Concepts
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

.SVD optienummer3

CAD-bestand gemaakt door SolidView, een 2D en 3D computer-ondersteunde ontwerpsoftware; slaat de geometrie en metingen op voor een onderdeel of een samenstel; gebruikt door bouwkundig ingenieurs, technische illustratoren, productie-ingenieurs en andere professionals voor het opslaan van CAD-ontwerpen.

Meer informatie

SVD-bestanden kunnen worden bekeken met SolidView / Lite, een gratis programma van Solid Concepts. De gratis software biedt ook de mogelijkheid om het ontwerp te meten.

Programma's die SVD bestanden openen

Over SVD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .svd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SolidView Design File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.