Hoofd : Bestandsextensies : .svx Het dossier

.svx Bestandsextensie

Bestandstype1 Survex Cavern Data File

Ontwikkelaar The Survex Project
Categorie GIS-bestanden
Formaat Text

Wat is SVX file?

ASCII-tekstbestand gemaakt in de Survex-indeling, een onbewerkt gegevensformaat dat wordt gebruikt voor het vastleggen van informatie over grotonderzoek; bevat "middellijn" -gegevens die de gelogde locaties in de grot bevatten; gebruikt voor het in kaart brengen van grotten, het onderzoeken van relaties tussen grotsystemen en het maken van 3D-visualisaties.

Meer informatie

SVX-bestanden kunnen ook instructies bevatten voor het opnemen van andere bestanden, gegevenskalibratie en meetstations.

Survex bevat een programma genaamd "cavern" dat SVX-bestanden leest en .3D bestanden produceert. De 3D-bestanden kunnen worden geopend in een ander inbegrepen programma, "Aven", voor 3D-visualisatie.

Programma's die SVX bestanden openen
Linux
Survex

Bestandstype2 8SVX Sound File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SVX optienummer2

Geluidsbestand opgeslagen in het Amiga-bestandsformaat voor audiouitwisseling, een standaardindeling voor het opslaan van geluidsbestanden op Amiga-systemen; kan worden afgespeeld met verschillende audiotoepassingen van derden, waaronder Winamp met in_wave.dll plug-in.

Programma's die SVX bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Adobe Audition
Cloanto Amiga Forever
FairStars Audio Converter
Amiga Forever
Winamp
Linux
Cloanto Amiga Forever
Macintosh
SoundApp
Adobe Audition
Cloanto Amiga Forever
Amiga Forever

Over SVX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .svx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype 8SVX Sound File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.