Hoofd : Bestandsextensies : .syn Het dossier

.syn Bestandsextensie

Bestandstype1 SimSynth Document

Ontwikkelaar David Billen
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is SYN file?

Audiodocument gemaakt door SimSynth, een software-synthesizer-toepassing; bevat presets voor een audiomonster, inclusief oscillatorinstellingen, enveloppen, filters en effecten; gebruikt voor het maken van samples en loops voor koper, snaren of andere instrumenten.

Meer informatie

SYN-bestanden kunnen met SimSynth worden geëxporteerd naar .WAV bestanden.

OPMERKING: SimSynth is geïntegreerd in het FL Studio digitale audiowerkstation (DAW) van Image-Line, dat de SimSynth Live gebruikt inpluggen. FL Studio heette voorheen FruityLoops.

Programma's die SYN bestanden openen
Windows
SimSynth

Bestandstype2 TextPad Syntax File

Ontwikkelaar Helios Software Solutions
Categorie Plugin bestanden
Formaat Text

.SYN optienummer2

Add-on-bestand gebruikt door TextPad, een teksteditor voor Windows; bevat informatie die syntaxisaccentuering mogelijk maakt voor broncode (bijv. .HTML , .CSS , Windows .BAT , etc.) of andere tekstbestanden die worden geopend in de editor; gebruikt om tekstbestanden leesbaarder te maken.

Meer informatie

Zie de Helios TextPad-website voor instructies over het maken, bewerken en installeren van SYN-bestanden.

Programma's die SYN bestanden openen

Bestandstype3 Synergy On Air Audio File

Ontwikkelaar Clyde Broadcast
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.SYN optienummer3

Audiobestand gemaakt voor Synergy On Air, een toepassing voor digitale uitzendingen; bevat getranscodeerde audio die is geconverteerd met behulp van de productiemodule van Synergy; bevat ook metadata voor het categoriseren van de audio; wordt gebruikt voor het opslaan van advertenties, jingles en muziek en kan deel uitmaken van een uitgezonden afspeellijst.

Meer informatie

Clyde Broadcast, de ontwikkelaars van Synergy On Air, levert de software als onderdeel van een algemeen hardware- en softwarepakket dat wordt gebruikt voor het maken van uitzendingen.

Programma's die SYN bestanden openen

Bestandstype4 RoboHelp Synonym List File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

.SYN optienummer4

Bestand gemaakt als onderdeel van een helpdocumentatieproject in RoboHelp; slaat een lijst met trefwoordsynoniemen op die zijn aangemaakt door de hulpauteur in RoboHelp; gebruikt voor het weergeven van zoekresultaten wanneer de lezer de helpdocumentatie doorzoekt.

Meer informatie

SYN-bestanden gebruiken een indeling in platte tekst en kunnen door elke teksteditor worden geopend. Ze worden gegenereerd als onderdeel van een RoboHelp-project ( .XPJ -bestand).

Programma's die SYN bestanden openen
Windows
Adobe RoboHelp

Over SYN bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .syn verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype RoboHelp Synonym List File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.