Hoofd : Bestandsextensies : .tak Het dossier

.tak Bestandsextensie

Bestandstype1 TAK 2000 Thermal Model File

Ontwikkelaar K&K Associates
Categorie CAD-bestanden
Formaat Text

Wat is TAK file?

Modelbestand gemaakt door TAK (Thermal Analysis Kit) 2000, een engineeringtoepassing gebruikt voor het analyseren van de thermische eigenschappen van thermische systemen; slaat parameters op voor een thermisch model, inclusief knooppunten, geleiders en warmtebronnen; gebruikt voor het genereren van uitvoer, zoals temperaturen, verwarmingsstatussen en informatie over de warmtebron.

Meer informatie

TAK-bestanden worden gemaakt in een ASCII-tekstindeling. Ze zijn geschreven met een teksteditor en worden vervolgens uitgevoerd in TAK 2000.

Programma's die TAK bestanden openen

Bestandstype2 Tom's Lossless Audio Kompressor File

Ontwikkelaar Thomas Becker
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.TAK optienummer2

Audiobestand gemaakt in het verliesvrije Audio Kompressor (TAK) -formaat van Tom; gebruikt een adaptieve lineaire voorspellingstechniek om de grootte van een audiobestand te verkleinen zonder de geluidskwaliteit te verliezen; ondersteunt ook niet-audiogegevens, zoals cd-hoesafbeeldingen of cue-sheets.

Meer informatie

De TAK-methode voor compressie en decompressie heeft als doel hogere compressieverhoudingen te bieden dan andere technieken, terwijl deze sneller presteren dan andere verliesvrije compressoren in benchmarks.

Het TAK-formaat kan worden afgespeeld met plug-ins voor Winamp en Foobar2000. TAK-bestanden kunnen worden gecomprimeerd en gedecomprimeerd met Tak, een programma op de TAK-ontwikkelingspagina. Het gedownloade pakket bevat ook de Winamp-plug-in en de TAK SDK.

OPMERKING: de TAK-startpagina is in het Duits geschreven.

Programma's die TAK bestanden openen
Windows
Foobar2000
VideoLAN VLC media player
AIMP
Tak
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player

Bestandstype3 Music Maker Take File

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.TAK optienummer3

Audiobestand gemaakt door Music Maker, een programma dat wordt gebruikt om geluiden, loops en andere muziek te maken; slaat een audio-object op (de kernaudio-eenheid van de Music Maker-software) plus alle toegevoegde effecten; kan de duur van het sample, fade-instellingen en aangepaste effecten opslaan.

Meer informatie

Hiermee kunnen gebruikers bewerkte audiomonsters opslaan zonder de oorspronkelijke audiogegevens te wijzigen. Ze kunnen worden gemaakt door een of meer objecten te selecteren en vervolgens Bewerken → Object → Objecten opslaan als neemt ... te kiezen in het toepassingsmenu.

Programma's die TAK bestanden openen
Windows
MAGIX Music Maker

Over TAK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .tak verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Music Maker Take File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.