Hoofd : Bestandsextensies : .tmp Het dossier

.tmp Bestandsextensie

Bestandstype1 Temporary File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

Wat is TMP file?

Een TMP-bestand is een tijdelijk bestand dat automatisch wordt aangemaakt door een softwareprogramma dat meestal dient als back-up- of cachebestand. Het wordt soms gemaakt als een onzichtbaar bestand en wordt vaak verwijderd wanneer het programma wordt gesloten. TMP-bestanden kunnen ook "tijdelijke bestanden" worden genoemd.

Meer informatie

Vaak bestaat een temp-bestand uit onbewerkte gegevens die worden gebruikt als tussenstap bij het converteren van de inhoud van het ene formaat naar het andere.

Programma's die TMP bestanden openen
Windows
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Microsoft Word
Microsoft Edge
Linux
Mozilla Firefox
Macintosh
Mozilla Firefox
Apple Safari
iOS
Apple Safari

Bestandstype2 Finale Temporary File

Ontwikkelaar MakeMusic
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.TMP optienummer2

Bestand gemaakt door Finale, een muzieknotatieprogramma voor instrumenten, zang en meer; bevat back-upgegevens voor het document waar u aan werkt; werkt vergelijkbaar met een cachebestand; bestaat alleen terwijl u in Finale werkt en wordt verwijderd wanneer het programma wordt gesloten; kan niet handmatig worden geopend.

Meer informatie

OPMERKING: U kunt handmatig geen TMP-bestand maken in Finale en u zult waarschijnlijk nooit een TMP-bestand zien.

Programma's die TMP bestanden openen
Windows
MakeMusic Finale
Macintosh
MakeMusic Finale

Over TMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .tmp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Finale Temporary File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.