Hoofd : Bestandsextensies : .trak Het dossier

.trak Bestandsextensie

Bestandstype Traktor Content Pack File

Ontwikkelaar Native Instruments
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.TRAK optienummer

Pakket gemaakt voor Traktor, een applicatie voor het mixen van DJ-audio; slaat voorbeelden en instellingen op voor de digitale mixer die een "remixset" of "inhoudspakket" bevatten; gebruikt voor het samen verpakken van aangepaste DJ-geluiden voor het maken van verschillende audiomixen.

Meer informatie

Met TRAK-bestanden kunnen remixsets met anderen en op Mac- en pc-computers worden gedeeld. Om een TRAK-bestand te importeren, dubbelklik je erop op een computer waarop Traktor is geïnstalleerd. U kunt ook met de rechtermuisknop op Track Collection in Traktor klikken en "Traktor Pack importeren" in het vervolgkeuzemenu.

Programma's die TRAK bestanden openen

Over TRAK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .trak verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Traktor Content Pack File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.