Hoofd : Bestandsextensies : .u8 Het dossier

.u8 Bestandsextensie

Bestandstype1 3D Lemmings Audio File

Ontwikkelaar Clockwork Games
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is U8 file?

Audiobestand gebruikt door 3D Lemmings, een ouder puzzelspel met als doel lemmingen in veiligheid te brengen; bevat geluiden die worden afgespeeld wanneer bepaalde spelgebeurtenissen plaatsvinden, zoals wanneer een lemming valt of een graafwerktuig gebruikt.

Programma's die U8 bestanden openen
Windows
Clockwork Games 3D Lemmings

Bestandstype2 Mario Kart Wii Archive

Ontwikkelaar N/A
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.U8 optienummer2

Een U8-bestand is een archiefformaat dat wordt gebruikt door Mario Kart Wii, een kart-racegame met Mario-thema. Het slaat spelgegevensbestanden op, zoals een .TPL Wii-afbeeldingsbestand of .BRLYT Wii-texturen en materiaallijstbestand. U8-bestanden worden vaak aangepast door de homebrew- en moddingcommunity's om aangepaste Mario Kart-afbeeldingen te maken.

Meer informatie

U8-bestanden worden opgeslagen in het U8-archiefformaat en worden gecomprimeerd met de Yaz0-compressiemethode. Naast U8-bestanden wordt het U8-formaat meestal opgeslagen als .SZS bestanden.

Programma's die U8 bestanden openen

Over U8 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .u8 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Mario Kart Wii Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.