Hoofd : Bestandsextensies : .usf Het dossier

.usf Bestandsextensie

Bestandstype1 EVGA Precision X Skin File

Ontwikkelaar EVGA
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

Wat is USF file?

Huidbestand gebruikt door EVGA Precision X, een programma dat wordt gebruikt voor het overklokken van GPU's; slaat afbeeldingen en lay-outinformatie op die het uiterlijk van de grafische gebruikersinterface van de toepassing wijzigen; stelt gebruikers in staat om het uiterlijk van de interface aan te passen.

Programma's die USF bestanden openen

Bestandstype2 Nintendo 64 Music File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.USF optienummer2

Muziekformaat gebruikt door Nintendo 64 (N64) spellen; slaat de soundtrack op van N64-videospellen; kan ook een SR64 ROM-afbeelding en recente opslagstatus bevatten.

Meer informatie

USF-bestanden worden vaak opgeslagen in sets met verschillende .MINIUSF bestanden en één .USFLIB -bestand.

Programma's die USF bestanden openen
Windows
Nullsoft Winamp
Macintosh
Nullsoft Winamp

Bestandstype3 Universal Subtitles Format File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat XML

.USF optienummer3

Ondertitels voor video's gemaakt in de Universal Subtitle Format (USF); gebruikt XML-tekstopmaak in plaats van platte tekst die wordt gebruikt door veel andere ondertitelindelingen; gebruikt voor het synchroniseren van tekstuele en afbeelding-ondertitels met een film; ondersteund door sommige video-afspeelprogramma's.

Meer informatie

USF is ontworpen als een universeel formaat waarin het beste van alle ondertitelingsindelingen is opgenomen in een flexibel en draagbaar formaat. Het werd echter niet algemeen toegepast, misschien vanwege de breedsprakigheid van de XML-syntaxis.

Programma's die USF bestanden openen
Windows
VideoLAN VLC media player
Attractor Mobile Software Codec Packs
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over USF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .usf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Universal Subtitles Format File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.