Hoofd : Bestandsextensies : .uccapilog Het dossier

.uccapilog Bestandsextensie

Bestandstype Microsoft UCC API Log File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.UCCAPILOG optienummer

Logbestand gemaakt door Microsoft-programma's die de Microsoft Unified Communications Client API (UCCAPI) gebruiken; bevat informatie voor probleemoplossing en debugging die de prestaties van een UCCAPI-programma registreert; kan tijdens de uitvoering van het programma worden toegevoegd met nieuwe gegevens.

Meer informatie

Ontwikkelaars gebruiken de door Microsoft opgegeven bestandsnaamconventie appName-UccApi-x.uccapilog, waarbij "appName" de programmanaam is en "x" het logbestandsnummer is. Doorgaans bevinden UCCAPILOG-bestanden zich in een map "Tracing" onder de basismap van een gebruiker.

Windows Live Messenger is een veelgebruikt programma dat UCCAPILOG-bestanden gebruikt. WindowsLiveMessenger-uccapi-0.uccapilog is een veelvoorkomend logbestand gemaakt door Windows Live Messenger.

OPMERKING: Windows Live Messenger werd stopgezet in 2013 en is verplaatst naar Skype.

Programma's die UCCAPILOG bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Live Messenger

Over UCCAPILOG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .uccapilog verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft UCC API Log File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.