Hoofd : Bestandsextensies : .urt Het dossier

.urt Bestandsextensie

Bestandstype Utah Raster Toolkit File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.URT optienummer

Afbeeldingsgegevensbestand gemaakt door de Utah Raster Toolkit, een op Unix gebaseerd grafisch pakket; slaat afbeeldingen op met behulp van een RL-compressiealgoritme (Run-length codering); gebruikt voor het opslaan van afbeeldingen in een onafhankelijke indeling zodat ze kunnen worden gemanipuleerd en vervolgens naar andere afbeeldingsindelingen kunnen worden geëxporteerd.

Meer informatie

De Utah Raster Toolkit is een compilatie van C-broncode en programma's. Hiermee kunnen gebruikers rasterafbeeldingsgegevens manipuleren op manieren die gewoonlijk worden vereist door computergrafiektoepassingen.

URT-bestanden kunnen ook de .RLE -extensie gebruiken.

Programma's die URT bestanden openen
Windows
XnViewMP
Linux
XnViewMP
Utah Raster Toolkit
Macintosh
XnViewMP

Over URT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .urt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Utah Raster Toolkit File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.