Hoofd : Bestandsextensies : .udf Het dossier

.udf Bestandsextensie

Bestandstype1 Universal Disk Format File

Ontwikkelaar Optical Storage Technology Association
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is UDF file?

Bestand gemaakt in de Universal Disk Format (UDF), een schijfbeeldformaat dat wordt gebruikt voor het opslaan van bestanden op optische media; slaat een verzameling bestanden op met behulp van de directorystructuur die is gespecificeerd in de UDF-standaard; kan worden gebruikt voor het branden van dvd's, cd's en andere optische media; staat toe dat bestanden worden verwijderd en aangepast op de doelschijf, zelfs nadat ze zijn geschreven.

Meer informatie

De UDF-standaard is ontwikkeld en wordt beheerd door de Optical Storage Technology Association (OSTA).

OPMERKING: Hoewel de UDF-indeling algemeen wordt gebruikt, is de extensie ".udf" dat niet. In plaats daarvan slaan toepassingen voor het branden van schijven doorgaans afbeeldingen op in hun eigen indeling en branden ze vervolgens met de UDF-standaard.

Programma's die UDF bestanden openen
Windows
Nero
7-Zip
MagicISO
Smart Projects IsoBuster
Macintosh
Roxio Toast

Bestandstype2 Excel User Defined Function

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Text

.UDF optienummer2

Door de gebruiker gedefinieerd script geschreven of opgenomen in Visual Basic waarmee een functie in Microsoft Excel wordt uitgevoerd; kan worden aangemaakt door "Module" te selecteren in het menu Invoegen in Excel.

Programma's die UDF bestanden openen
Windows
Microsoft Excel
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Over UDF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .udf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Excel User Defined Function beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.