Hoofd : Bestandsextensies : .ust Het dossier

.ust Bestandsextensie

Bestandstype UTAU Sequence Text File

Ontwikkelaar UTAU
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Text

.UST optienummer

Bestand gemaakt door UTAU, een vocale synthesizer vergelijkbaar met YAMAHA's VOCALOID- en VOCALOID2-software; ondersteunt muzieknoten, evenals dynamiek, vibrato, toonhoogte en songtekst; vaak gebruikt voor het opslaan van muziek voor Japanse vocaloids, wat virtuele karakters zijn die worden gebruikt door zang- en dansspellen.

Meer informatie

UST-bestanden kunnen worden afgespeeld in de UTAU en ze kunnen worden geëxporteerd naar MIDI ( .MID ) of VOCALOID ( .VSQ ) formaten of worden gerenderd naar een .WAV -bestand. UTAU kan ook VSQ- en MIDI-bestanden importeren en converteren naar UST-bestanden.

Programma's die UST bestanden openen
Windows
UTAU

Over UST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ust verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype UTAU Sequence Text File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.