Hoofd : Bestandsextensies : .fdp Het dossier

.fdp Bestandsextensie

Bestandstype1 MySafe Encrypted Data

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

Wat is FDP file?

Versleuteld bestand of map die wordt gebruikt om belangrijke bestanden te beveiligen; alleen toegankelijk via authenticatie van de vingerafdruklezer

Programma's die FDP bestanden openen
Windows
UPEK Protector Suite QL

Bestandstype2 FMOD Project File

Ontwikkelaar Firelight Technologies
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.FDP optienummer2

Projectbestand gemaakt door FMOD, een hulpmiddel voor het ontwerpen van geluid dat wordt gebruikt voor het maken van gamegeluiden; slaat het ontwerp op voor audio-evenementen, die geluiden zijn (dat wil zeggen voetstappen, explosies en omgevingsgeluiden) die kunnen worden opgeroepen in de programmacode van de game; laat toe om de geluiden programmatisch te activeren en aan te passen terwijl de game draait, waardoor een meer meeslepende gameplay-omgeving ontstaat.

Meer informatie

Een FMOD-project is ingebouwd in een FMOD Events-bestand ( .FEV ) en een FMOD Sound Bank-bestand ( .FSB ). Deze twee bestanden worden door de game-runtime gebruikt om audio-events te activeren en af te spelen.

OPMERKING: FDP-bestanden werden vervangen door FSPRO-bestanden toen FMOD Designer werd hernoemd tot FMOD Studio. FDP-bestanden kunnen echter nog steeds worden geopend door FMOD Studio.

Programma's die FDP bestanden openen

Over FDP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fdp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype FMOD Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.