Hoofd : Bestandsextensies : .val Het dossier

.val Bestandsextensie

Bestandstype1 Valodas Dictionary File

Ontwikkelaar Valodas
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is VAL file?

Woordenboek van woorden die worden gebruikt door "valodas", een gratis taalleersoftware; bevat hulp bij het leren van woorden, herhaling en spelling; het woordenboekbestand kan door de gebruiker worden bewerkt en bijgewerkt.

Programma's die VAL bestanden openen
Windows
valodas
Linux
valodas
Macintosh
valodas

Bestandstype2 Olympus Voice Recording

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.VAL optienummer2

Audiobestand geëxporteerd van een Olympus spraakrecorder, zoals de W-10

Programma's die VAL bestanden openen

Bestandstype3 Values List

Ontwikkelaar dataBased Intelligence
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.VAL optienummer3

Databaseobject met een lijst met waarden die wordt gebruikt door dBASE-databasesoftware; kan worden verwezen door een of meer databases; ondersteund door zowel dBASE als dBASE Plus.

Programma's die VAL bestanden openen
Windows
dBase

Over VAL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .val verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Values List beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 12.03.2019:
Hallo! Voor mijn programmeerles vroegen ze ons om meer te onderzoeken over hoe taalsoftware woordenboeken maakt. Ik ben blij dat ik deze pagina over valodas en zijn databestanden heb gevonden! Het is geweldig dat ze veel informatie bevatten, zoals het leren van woorden, herhaling en spellinghulp. Ik vraag me af of dit degenen zijn die door instellingen kunnen worden bijgewerkt om nieuwe termen op te nemen... Lees verder