Hoofd : Bestandsextensies : .mscx Het dossier

.mscx Bestandsextensie

Bestandstype MuseScore Music Score File

Ontwikkelaar The MuseScore Team
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Text

.MSCX optienummer

muzieknotatie gemaakt door MuseScore, een gratis muziekcompositie en notatieprogramma; bevat een muzieksamenstelling, inclusief instrumenten, belangrijke handtekeningen, muzieknoten en maatsoorten; bevat ook andere compositie-informatie, zoals de titel, componist en copyrightinformatie.

Meer informatie

MSCX-bestanden slaan de niet-gecomprimeerde versie van muziekscores op. Gecomprimeerde muziekscores worden opgeslagen in .MSCZ bestanden, wat de standaardindeling is voor MuseScore-composities. MSCX-bestanden kunnen in MuseScore in twintig talen worden vertaald.

Omdat MSCX-bestanden in een niet-gecomprimeerde tekstindeling zijn opgeslagen, kunnen ze handmatig worden bewerkt met elke teksteditor.

OPMERKING: MSCX-bestanden werden geïntroduceerd in MuseScore versie 0.9.5 vanwege een bestandskoppeling conflict in Windows. Eerdere MuseScore-versies gebruiken de bestandsextensie .MSC .

Programma's die MSCX bestanden openen
Windows
MuseScore
Linux
MuseScore
Macintosh
MuseScore

Over MSCX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mscx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MuseScore Music Score File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.