Hoofd : Bestandsextensies : .vbt Het dossier

.vbt Bestandsextensie

Bestandstype1 Spyware Doctor Temporary Scan File

Ontwikkelaar PC Tools
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

Wat is VBT file?

Tijdelijk bestand gemaakt door Spyware Doctor, een programma voor het scannen van virussen, spyware en bedreigingen; bevat secties van bestanden en archieven die mogelijk kwaadaardige code bevatten; gegenereerd tijdens elke virusscan en opgeslagen in de map C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ avdb \ temp \; AVDB staat voor AntiVirusDatabase.

Meer informatie

OPMERKING: VBT-bestanden kunnen door avast! worden getagd als virusbestanden. Antivirus software. Om fouten (false positives) te voorkomen, kunt u voorkomen dat de map C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ avdb \ temp \ wordt gescand in avast! Antivirusvoorkeuren.

Programma's die VBT bestanden openen

Bestandstype2 iAntiVirus Temporary Scan File

Ontwikkelaar PC Tools
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.VBT optienummer2

Tijdelijk bestand gemaakt door iAntiVirus (iAV), een antivirusprogramma voor Mac OS X; bevat bestanden of delen van bestanden die mogelijk virussen bevatten; standaard opgeslagen in de map / Library / iAntivirus / temp.

Meer informatie

OPMERKING: Oude VBT-bestanden moeten automatisch worden verwijderd wanneer iAV wordt opgestart. Als de bestanden niet automatisch worden verwijderd, nemen ze in de loop van de tijd meerdere gigabytes aan ruimte in beslag. Als dit gebeurt, kunnen de VBT-bestanden handmatig worden verwijderd om schijfruimte vrij te maken.

Programma's die VBT bestanden openen

Over VBT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vbt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype iAntiVirus Temporary Scan File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.