Hoofd : Bestandsextensies : .cws Het dossier

.cws Bestandsextensie

Bestandstype1 ChordWizard Song

Ontwikkelaar ChordWizard Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is CWS file?

Een CWS-bestand is een songbestand gemaakt door Songtrix, een applicatie die wordt gebruikt om muziek te leren en muziek te maken. Het slaat een compositie op van de song, die de stijl, noten, segmenten, credits en structuur van de song bevat. CWS-bestanden werden vervangen door .SNGX bestanden met de release van Songtrix 4.

Meer informatie

Met het CWS-bestand kunt u uw nummers beveiligen, kopieer- en afdrukfuncties uitschakelen, bewerkings- of opslagmogelijkheden blokkeren, een link naar uw ledenprofiel op het ChordWizard-netwerk insluiten en songcredits vergrendelen. CWS-bestanden kunnen ook worden geüpload naar het ChordWizard-netwerk en worden gedeeld met andere leden.

Als u een CWS-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Nummer opslaan of Nummer opslaan als ....

OPMERKING: Songtrix is beschikbaar in bronzen, zilveren en gouden edities, die zijn afgestemd naar beginnende, gemiddelde en gevorderde gebruikers.

Programma's die CWS bestanden openen
Windows
ChordWizard Songtrix

Bestandstype2 Claris Works Template

Ontwikkelaar Apple
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

.CWS optienummer2

Sjabloon voor een Claris Works-document, zoals een tekstverwerkings-, tekening- of spreadsheetbestand.

Meer informatie

OPMERKING: AppleWorks en ClarisWorks zijn niet meer leverbaar.

Programma's die CWS bestanden openen
Macintosh
Apple AppleWorks
Apple ClarisWorks

Over CWS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cws verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Claris Works Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.