Hoofd : Bestandsextensies : .vip Het dossier

.vip Bestandsextensie

Bestandstype1 Virtual Instrument Package

Ontwikkelaar JKI
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Zip

Wat is VIP file?

Een VIP-bestand is een virtueel instrument (VI) -pakket dat wordt gebruikt door VI Package Manager (VIPM) om add-ons te installeren naar LabVIEW-software. Het bevat een add-on, die alle .VI bestanden en bronnen bevat die door VIPM-software worden gebruikt om de add-on te installeren, verwijderen en beheren.

Meer informatie

VIP-bestanden lijken op .ZIP bestanden omdat ze andere bestanden opslaan en zijn gecomprimeerd met Zip-compressie. Hiermee kunnen VI-add-ons worden gedeeld en geïnstalleerd in LabVIEW-software om de mogelijkheden van de software uit te breiden.

VIPM is een hulpprogramma dat is ontwikkeld door JKI en wordt gebruikt voor het beheer van invoegtoepassingen met LabVIEW-software.

Programma's die VIP bestanden openen
Linux
JKI VIPM

Bestandstype2 MAGIX Samplitude Music Studio Project

Ontwikkelaar MAGIX
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.VIP optienummer2

Project gemaakt door Samplitude Music Studio, een professionele applicatie die door muzikanten wordt gebruikt om muziek te produceren; bevat een of meer audiotracks samen met verwijzingen naar andere audiobestanden of loops; kunnen effecten en aanpassingen bevatten die door de gebruiker op de audio worden toegepast en andere projecteigenschappen.

Meer informatie

Met Samplitude Music Studio kunt u uw VIP-project naar verschillende indelingen exporteren, zoals WAV, MP3, AAC, Windows Media, FLAC, Ogg Vorbis en AIFF. Het VIP-formaat kan ook worden gebruikt om sjablonen op te slaan, waarmee u instellingen voor verschillende projecten kunt bewerken.

Programma's die VIP bestanden openen

Bestandstype3 Stitch Pattern File

Ontwikkelaar VSM Group
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.VIP optienummer3

Bestand dat wordt gebruikt door Pfaff- en Viking-naaimachines om borduurwerken te maken; bevat een steekpatroon met borduurringafmetingen, kleuren, lettertypen en gebruikersnotities; geladen op een naaimachine die automatisch het opgegeven patroon naait.

Programma's die VIP bestanden openen
Windows
BALARAD Embird Suite
Pfaff VIP Embroidering Software
Buzz Tools Plus
Buzz Tools BuzzXplore

Over VIP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vip verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Stitch Pattern File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.