Hoofd : Bestandsextensies : .vlc Het dossier

.vlc Bestandsextensie

Bestandstype VLC Playlist

Ontwikkelaar VideoLAN
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Text

.VLC optienummer

Mediaplaylist gebruikt door de VLC-mediaspeler, een gratis, platformonafhankelijk audio- en videoprogramma; slaat een afspeellijst op in exact dezelfde indeling als .M3U en .PLS bestanden, maar gebruikt de bestandsextensie ".vlc" zodat deze oorspronkelijk wordt herkend door VLC-mediaspeler.

Meer informatie

VLC-afspeellijsten kunnen worden gemaakt door een M3U- of PLS-bestand te hernoemen met de extensie ".vlc". Omgekeerd, om een VLC-afspeellijstbestand met een andere mediaspeler te gebruiken, kunt u de extensie ".vlc" de naam ".m3u" of ".pls." Geven.

Programma's die VLC bestanden openen
Windows
VideoLAN VLC media player
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Macgo Mac Media Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over VLC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vlc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype VLC Playlist beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.