Hoofd : Bestandsextensies : .vmd Het dossier

.vmd Bestandsextensie

Bestandstype1 Vocaloid Motion Data File

Ontwikkelaar MikuMikuDance
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

Wat is VMD file?

3D-animatiebestand gebruikt door MikuMikuDance, een programma dat wordt gebruikt om dansanimatiefilms te maken; bewaart lichaamsbewegingen voor de dansroutines; kan worden toegepast op een of meer dansers in de 3D-animatie.

Meer informatie

OPMERKING: MikuMikuDance (MMD) is oorspronkelijk in het Japans ontwikkeld. MMD wordt gebruikt als promotieproduct voor de Yamaha Vocaloid-synthesizer voor zingen.

Programma's die VMD bestanden openen
Windows
Blender
MikuMikuDance
Audials One
PMD Editor
Linux
Blender
Macintosh
Blender

Bestandstype2 Covox Raw Sample

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.VMD optienummer2

RAW 8-bits audioformaatformaat gebruikt door Covox Speech Thing en andere audioproducten; een ongeformatteerde versie van een Covox .VMF -bestand.

Programma's die VMD bestanden openen
Windows
Virutal SoundBlaster
Covoxer
Any supporting program with the Covox driver installed

Over VMD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vmd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Covox Raw Sample beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.