Hoofd : Bestandsextensies : .vmo Het dossier

.vmo Bestandsextensie

Bestandstype1 Siemens Voice Memo File

Ontwikkelaar Siemens
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is VMO file?

Audiobestand gemaakt door de voicerecorder op sommige mobiele telefoons van Siemens; slaat de audio op in een eigen indeling die op het apparaat kan worden afgespeeld, maar niet door standaardaudiospelers op de computer; kan worden geconverteerd naar het .WAV formaat met behulp van vmo2wav.

Programma's die VMO bestanden openen
Windows
vmo2wav

Bestandstype2 Virtools Media Object File

Ontwikkelaar Dassault Systemes
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.VMO optienummer2

Webpublicatie-indeling voor Virtools, een programma vergelijkbaar met Flash en gebruikt voor het maken van dynamische 3D-rich media-inhoud voor webpagina's; kan afbeeldingen, video, geluid en gebruikersinterfaceacties bevatten.

Meer informatie

VMO-bestanden zijn ingesloten in webpagina's en kunnen worden afgespeeld met de webbrowser van de 3DVIA Player.

Programma's die VMO bestanden openen

Over VMO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vmo verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Virtools Media Object File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.