Hoofd : Bestandsextensies : .vro Het dossier

.vro Bestandsextensie

Bestandstype DVD Video Recording Format

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.VRO optienummer

Videoformaat dat wordt gebruikt voor het streamen (real-time) opnemen van dvd-schijven; bevat actuele audio- en video-opnamen; werkt met .IFO bestanden, die de dvd-speler vertellen waar de VRO-bestanden zich bevinden.

Meer informatie

VRO-bestanden kunnen vaak worden geconverteerd naar standaard .VOB bestanden met behulp van conversieprogramma's zoals AuthoringWare DVD Integrator en AVS Video Tools VRO Converter.

Sommige videobewerkingsprogramma's kunnen VRO-bestanden lezen als de bestandsextensie is gewijzigd in ".mpg." Dit heeft echter geen invloed op de bestandsindeling. Als het bestand niet wordt geopend nadat de extensie is gewijzigd, moet u dit terugzetten naar ".vro."

Programma's die VRO bestanden openen
Windows
CyberLink PowerDirector
VideoLAN VLC media player
MPlayer
CyberLink PowerDVD
Corel WinDVD Pro 12
Serif MoviePlus
Squared 5 MPEG Streamclip
Online Media Technologies AVS Video Editor
DRD Systems VideoReDo
MAGIX Video Pro X
NVIDIA NVDVD
CyberLink Media Suite
Linux
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Macintosh
VideoLAN VLC media player
MPlayer
MPlayerX
Macgo Mac Media Player
Squared 5 MPEG Streamclip
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over VRO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vro verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype DVD Video Recording Format beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.