Hoofd : Bestandsextensies : .vtx Het dossier

.vtx Bestandsextensie

Bestandstype1 VTX Chiptune File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is VTX file?

Chiptune-audiobestand gemaakt in een indeling die wordt gebruikt door oudere systeemchips van het ZX Spectrum-systeem; bevat gegevens waarmee de geluidschip audio in realtime kan synthetiseren; vaak gebruikt voor het opslaan van muziek van videogames.

Meer informatie

VTX-bestanden kunnen nog steeds worden afgespeeld met software-emulators die de ZX Spectrum-geluidskaart emuleren.

Programma's die VTX bestanden openen
Windows
Audio Overload
Ay_Emul
Linux
Audio Overload
Audacious
Macintosh
Audio Overload

Bestandstype2 Anim8or 3D Model

Ontwikkelaar Steve Glanville
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.VTX optienummer2

Driedimensionaal model gemaakt met Anim8or, een 3D-modellerings- en animatieprogramma; opgeslagen in een standaard 3D "vertex" -indeling dan wordt herkend door verschillende andere 3D-ontwerpprogramma's; wordt ook ondersteund door Game Maker, een game-ontwikkelingsprogramma.

Programma's die VTX bestanden openen

Bestandstype3 Visio Template XML File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.VTX optienummer3

Sjabloon voor het maken van een nieuwe tekening of grafiek met Visio, een programma voor zakelijke diagrammen; kan worden gebruikt als een startpunt voor het maken van meerdere diagrammen met een vergelijkbare lay-out; ongeveer zoals een Visio .VST -bestand, maar opgeslagen in een XML-indeling.

Programma's die VTX bestanden openen
Windows
Microsoft Visio

Over VTX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .vtx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Visio Template XML File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.