Hoofd : Bestandsextensies : .w01 Het dossier

.w01 Bestandsextensie

Bestandstype1 Yamaha SY Series Wave File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is W01 file?

Audiogolfbestand opgeslagen door een Yamaha SY-serie synthesizer zoals de SY99 of SY85; kan ook worden gebruikt door de TX16W-sampler, die doorgaans bestanden opslaat met een .TXW -extensie.

Programma's die W01 bestanden openen

Bestandstype2 Samsung Recovery File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.W01 optienummer2

Een W01-bestand is een back-upgegevensbestand gemaakt door Samsung Recovery Software, een programma dat wordt geleverd met Samsung-computers voor het maken van een back-up en het herstellen van gegevens. Het bevat een gedeeltelijke back-up van een computersysteem dat kan worden hersteld als alle andere benodigde back-upbestanden aanwezig zijn.

Meer informatie

W01-bestanden bevinden zich in de map \ SamsungRecovery \. De bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling en kunnen alleen worden geopend en hersteld met de Samsung Recovery-software die werd gebruikt om ze te maken.

OPMERKING: Samsung Recovery heette oorspronkelijk Recovery Solution maar veranderde in Recovery met de versie van versie 6, die volgde op versie 5.6.

Gemeenschappelijke W01 bestandsnamen

user1.w01 - De naam van het back-upbestand met een statusback-up. Het volgende bestand krijgt de naam user1.w02, dan user1.w03, enzovoort.

init.w01 - De naam van de back-up die de fabrieksafbeelding bevat (voorheen initiële afbeelding), wat een afbeelding gebruikt om de oorspronkelijke fabrieks-firmware en -instellingen van de computer te herstellen.

Programma's die W01 bestanden openen

Over W01 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .w01 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Samsung Recovery File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.