Hoofd : Bestandsextensies : .wcat Het dossier

.wcat Bestandsextensie

Bestandstype WinCatalog Collection File

Ontwikkelaar WinCatalog.com
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.WCAT optienummer

Bestand gemaakt door WinCatalog, een programma dat wordt gebruikt voor het indexeren van bestandsinformatie in Windows; bevat een index met informatie over schijven, harde schijfbestanden en mappen; helpt gebruikers bij het uitvoeren van snelle zoekopdrachten in plaats van de Windows-zoekopdracht.

Meer informatie

WCAT-bestanden bevatten informatie over de inhoud van gecomprimeerde bestanden, multimediabestanden en audio-cd's. WinCatalog extraheert bijvoorbeeld ID3-informatie van .MP3 -bestanden evenals EXIF-informatie van digitale foto's.

Programma's die WCAT bestanden openen
Windows
WinCatalog

Over WCAT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wcat verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype WinCatalog Collection File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.