Hoofd : Bestandsextensies : .webbookmark Het dossier

.webbookmark Bestandsextensie

Bestandstype Safari Web Bookmark File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.WEBBOOKMARK optienummer

Bladwijzerbestand gemaakt door Safari, een Mac OS X-webbrowser; slaat een webpagina met bladwijzer op, inclusief de titel, URL en bladwijzergroep van de webpagina; gebruikt voor het opslaan en organiseren van favorieten en andere webpagina's.

Meer informatie

Bladwijzers kunnen worden georganiseerd in meerdere groepen in Safari, inclusief de menubalk Bladwijzers en de groep Bladwijzerstaven, die bladwijzers horizontaal onder de webadresbalk van de toepassing weergeven. Gebruikers hebben toegang tot alle bladwijzers door Bladwijzers → Alle bladwijzers weergeven in Safari te selecteren.

Safari slaat WEBBOOKMARK-bestanden standaard op naar de volgende map: [gebruiker] / Bibliotheek / Caches / Metadata / Safari / Bookmarks /.

Programma's die WEBBOOKMARK bestanden openen
Macintosh
Apple Safari
iOS
Apple Safari

Over WEBBOOKMARK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .webbookmark verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Safari Web Bookmark File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.