Hoofd : Bestandsextensies : .wgt Het dossier

.wgt Bestandsextensie

Bestandstype1 IMPS Data File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is WGT file?

Bevat Census Bureau-gegevens vastgelegd door IMPS (Integrated Microcomputer Processing System) enquête en census data processing software

Programma's die WGT bestanden openen
Windows
IMPS
CSPro

Bestandstype2 XNBC Synaptic Weights File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.WGT optienummer2

Registreert de synaptische gewichtsgegevens voor een XNBC (Xwindow Neuro Bio Clusters) project; opgeslagen in binair formaat; XNBC is een simulatie-werkstation voor neurobiologen die worden gebruikt voor onderzoeksdoeleinden

Programma's die WGT bestanden openen
Linux
XNBC

Bestandstype3 Opera Widget File

Ontwikkelaar Opera Software
Categorie Web-bestanden
Formaat Zip

.WGT optienummer3

Widget die dienst doet als een kleine webtoepassing voor de Opera-webbrowser; opgeslagen als een gecomprimeerd archief met daarin een widgetconfiguratiebestand, een indexdocument, afbeeldingen, JavaScript-bestanden en stijlbladen; kan worden geïnstalleerd door directe download of met de optie "Widget toevoegen" in het Opera Widget-menu.

Meer informatie

Widget-bestanden worden geconstrueerd door de widget-inhoud te "zippen" en vervolgens de bestandsextensie .ZIP te hernoemen naar ".wgt".

Programma's die WGT bestanden openen
Windows
Opera
Linux
Opera
Macintosh
Opera

Over WGT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wgt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Opera Widget File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.