Hoofd : Bestandsextensies : .wpx Het dossier

.wpx Bestandsextensie

Bestandstype1 Printer Description File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

Wat is WPX file?

Printerinformatiebestand met een beschrijving van de functies van de printer; er kan naar worden verwezen wanneer printertaken worden gemaakt en naar de printer worden verzonden; vaak geïnstalleerd met Windows PostScript-printers.

Meer informatie

WPX-bestanden nemen doorgaans ongeveer 12K schijfruimte in beslag en worden opgeslagen in de directory / WINDOWS of / WINDOWS / SYSTEM.

Programma's die WPX bestanden openen
Windows
Opera
Referenced by the Windows operating system
Linux
Opera
Macintosh
Opera
Parallels Desktop for Mac

Bestandstype2 WebPlus Project Template

Ontwikkelaar Seif
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.WPX optienummer2

projectsjabloon gebruikt door WebPlus, een webontwerpprogramma; maakt het mogelijk nieuwe projecten ( .WPP bestanden) te maken met een vooraf opgemaakt uiterlijk; kan standaardafbeeldingen, tekst en lay-outinstellingen voor een of meer pagina's bevatten.

Meer informatie

WPX-bestanden stellen webontwikkelaars in staat om websitesjablonen te downloaden en te delen. Dit maakt het eenvoudiger om een website te booten omdat het oorspronkelijke ontwerp niet helemaal opnieuw hoeft te worden gemaakt.

Programma's die WPX bestanden openen

Over WPX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wpx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype WebPlus Project Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.