Hoofd : Bestandsextensies : .wrk Het dossier

.wrk Bestandsextensie

Bestandstype1 Cakewalk Music Project

Ontwikkelaar Cakewalk
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is WRK file?

Projectbestand gemaakt door Cakewalk, een applicatie voor audioproductie; kan de productie op meerdere tracks splitsen en kan MIDI-data, verwijzingen naar audiobestanden, faderinstellingen, tempo's, audio-effecten en andere instellingen bevatten.

Meer informatie

De extensie ".wrk" wordt gebruikt door oudere versies van Cakewalk. Nieuwere versies gebruiken de .CWP -extensie.

Programma's die WRK bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Cakewalk SONAR

Bestandstype2 SQL Server Log Shipping File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.WRK optienummer2

Databaseback-upbestand gemaakt door SQL Server, een relationeel databasebeheersysteem (RDBMS); slaat een back-up van transactielogboeken op terwijl deze worden gekopieerd naar secundaire opslag; hernoemd naar ".trn" wanneer de back-up is voltooid.

Meer informatie

De extensie ".wrk" wordt tijdelijk toegewezen aan het back-upbestand van het transactielogboek tijdens de back-upbewerking. Daarom is het mogelijk dat de back-upbewerking is mislukt als u een WRK-bestand ziet dat gedurende een lange periode niet is gewijzigd.

Programma's die WRK bestanden openen
Windows
Microsoft SQL Server

Over WRK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wrk verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SQL Server Log Shipping File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.