Hoofd : Bestandsextensies : .wtpl Het dossier

.wtpl Bestandsextensie

Bestandstype WireTap Studio Library

Ontwikkelaar Ambrosia Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.WTPL optienummer

Bibliotheek met audiotracks opgeslagen door WireTap Studio, een hulpprogramma dat wordt gebruikt voor het opnemen van systeem- en toepassingsaudio; kan een of meer afspeellijsten bevatten die in het primaire WireTap Studio-venster verschijnen.

Meer informatie

WTPL-bestanden worden opgeslagen in een pakketindeling die zowel audiobestanden als .PLIST bestanden bevat. Elk audiobestand heeft een bijbehorend bestand met eigenschappenlijsten dat metagegevens bevat over het overeenkomstige bestand.

WireTap Studio maakt een bestand met de naam "WireTap Studio Library.wtpl" wanneer het voor de eerste keer wordt uitgevoerd of wanneer er geen afspeellijst wordt gevonden wanneer het programma is geopend. Het wordt standaard opgeslagen in de map [user] / Documents.

Programma's die WTPL bestanden openen

Over WTPL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .wtpl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype WireTap Studio Library beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.