NEE : SV : NL .x_t-bestand

.x_t Bestandsextensie

Bestandstype Parasolid-modelonderdeelbestand

De ontwikkelaar Siemens PLM-software
Categorie CAD-bestanden
Formaat Tekst

.X_T optienummer

Een X_T-bestand is een modelonderdeelbestand gemaakt door Parasolid, een CAD-geometrisch modelleringsprogramma. Het bevat 3D-modelgegevens zoals geometrie, topologie en kleur. X_T-bestanden zijn ontworpen als een standaard exportformaat voor het delen van Parasolid CAD-modellen.

Meer informatie

X_T-bestanden worden gebruikt door de standaard-, vertaal- en carrosserieversies van Parasolid, en worden gebruikt in plaats van de oudere versies XMT_TXT- en XMP_TXT-bestanden. De X_T-bestanden worden opgeslagen in tekstformaat en kunnen worden geëxporteerd en geïmporteerd met behulp van verschillende andere CAD-programma's. X_T-bestanden kunnen ook in binair formaat worden opgeslagen i .X_B bestanden, die minder vaak voorkomen dan X_T-bestanden.

Programma's die X_T-bestanden openen
Dakramen en raamkozijnen
Adobe Acrobat
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
Kubotek USA KeyCreator
Linux
Adobe Acrobat
Siemens PLM-software Parasolid
Regenjas
Adobe Acrobat
Autodesk Fusion 360

Over X_T-bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie *.x_t verantwoordelijk voor is en hoe u het kunt openen.

Bestandstype: Parasolid Model Part File Document-, Mac-, Windows-, Linux-, Android- en iOS-softwarebeschrijvingen op deze pagina zijn individueel onderzocht en geverifieerd door het FileInfo-team. Wij streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsformaten die wij meerdere malen hebben getest.

recent commentaar

Anonim schreef Anonim195:
Hallo! Ik weet niet hoe ik hier terecht ben gekomen, maar ik wilde je bedanken voor de informatie over de .x_t extensie. Het lijkt een zeer indrukwekkend type bestand om met Parasolid-modellen te werken. Welke toepassingsgebieden krijgt het in de industrie? Ik begrijp hun mogelijkheden voor geometrische modellering, maar ik was benieuwd hoe verschillende bedrijven dit in hun producten zouden kunnen verwerken... de zee