Hoofd : Bestandsextensies : .xbmml Het dossier

.xbmml Bestandsextensie

Bestandstype Braille Music Markup Language File

Ontwikkelaar The Contrapunctus Project
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.XBMML optienummer

Bestand opgeslagen in de XBMML-indeling en geopend door Braille Music Reader, een hulpprogramma voor het maken van muziek voor slechtzienden; bevat een braille-muzieknotatie inclusief score-instellingen, zoals noten, toonhoogte en octaven; bevat metadata met betrekking tot de score voor indexeringsdoeleinden.

Meer informatie

Als u een BMML-bestand in Braille Music Reader wilt openen, selecteert u Bestand → Importeren → Xbmml, navigeert u naar uw bestand en klikt u op Openen.

OPMERKING: de XBMML-extensie is vergelijkbaar met .BMML bestandsextensie maar heeft de opslagcapaciteit voor metagegevens.

Programma's die XBMML bestanden openen

Over XBMML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xbmml verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Braille Music Markup Language File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.