Hoofd : Bestandsextensies : .xmu Het dossier

.xmu Bestandsextensie

Bestandstype Expressive Music Container File

Ontwikkelaar Sonation
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.XMU optienummer

Bestand dat wordt gebruikt door sonaBuilder, een toepassing die wordt gebruikt voor het maken van muzikale begeleiding door Cadenza; bevat metadata, zoals de timing en het in kaart brengen van de muzikale begeleiding, waarnaar wordt verwezen door Cadenza om het tempo van de gebruiker te volgen; bevat ook de audio die wordt afgespeeld om de uitvoerend musicus te ondersteunen.

Meer informatie

sonaBuilder maakt het XMU-bestand om gegevens te bevatten die door Cadenza worden gebruikt om de audio-uitvoer van de muziek te synchroniseren met de audio-invoer van een uitvoerend musicus. Hierdoor kan Cadenza de ondersteunende muziek matchen met de muzikant of zanger.

Programma's die XMU bestanden openen
Macintosh
sonaBuilder

Over XMU bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xmu verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Expressive Music Container File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.