Hoofd : Bestandsextensies : .xpm Het dossier

.xpm Bestandsextensie

Bestandstype1 X11 Pixmap Graphic

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Text

Wat is XPM file?

Bitmapafbeelding gebruikt door het X Windows System, a (GUI) gebruikt voor het uitvoeren van genetwerkte client-servercomputers; ondersteunt monochrome, grijsschaal- en kleurenpixmap-gegevens; slaat pixmaps op als statische tekenarrays in de C-programmeertaal.

Meer informatie

XPM-bestanden zijn ontworpen om .XBM bestanden uit te breiden. Beide beeldtypen kunnen worden opgenomen in de broncode van het C-programma en direct worden gecompileerd in toepassingen met een C-compiler.

Programma's die XPM bestanden openen
Windows
GIMP
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
IrfanView
CorelDRAW
GraphicRegion.com Able Batch Converter
Linux
GIMP
XnViewMP
Macintosh
GIMP
XnViewMP
Planamesa NeoOffice

Bestandstype2 Micro Planner Manager File

Ontwikkelaar Decisive Tools
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.XPM optienummer2

Projectbestand plannen gemaakt door Micro Planner Manager; gebruikt door bedrijfsmanagers voor het volgen en beheren van individuele projecten; ondersteunt tot 1500 bewerkingen per project.

Meer informatie

Micro Planner Manager kan gegevens uit meerdere XPM-bestanden en Microsoft Project ( .MPX ) -bestanden samenvoegen en importeren.

Programma's die XPM bestanden openen
Windows
Decisive Tools Micro Planner Manager for Windows
Macintosh
Decisive Tools Micro Planner Manager for Macintosh

Over XPM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .xpm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Micro Planner Manager File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.