Hoofd : Bestandsextensies : .zone.identifier Het dossier

.zone.identifier Bestandsextensie

Bestandstype Windows Zone Identifier File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.ZONE.IDENTIFIER optienummer

Bestand dat metagegevens bevat die de beveiligingszones beschrijven die aan een ander bestand zijn gekoppeld; automatisch gegenereerd wanneer een bestand wordt gedownload van internet of als e-mailbijlage wordt ontvangen; vaak gemaakt door Internet Explorer.

Meer informatie

Zone-identificatiebestanden zijn ook bekend als "alternatieve gegevensstroom" (ADS) -bestanden, omdat ze alleen worden gebruikt om andere bestanden te beschrijven. Ze hebben dezelfde bestandsnaam als het originele bestand, gevolgd door een dubbele punt en de tekst 'Zone.Identifier'. Het bestand "download.exe: Zone.Identifier" kan bijvoorbeeld samen met een gedownload bestand met de naam "download.exe" worden opgeslagen.

Windows gebruikt zon-ID-bestanden om beveiligingsinstellingen voor gedownloade bestanden te beheren. Omdat er naar de bestanden wordt verwezen door het besturingssysteem, zijn ze niet bedoeld om handmatig te worden geopend. Wanneer het oorspronkelijke bestand wordt verwijderd, wordt het overeenkomende zone-identificatiebestand automatisch verwijderd door het besturingssysteem. Zone-identificatiebestanden zijn standaard verborgen, maar zijn mogelijk zichtbaar als de optie "Verborgen bestanden weergeven" is ingeschakeld.

Programma's die ZONE.IDENTIFIER bestanden openen

Over ZONE.IDENTIFIER bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .zone.identifier verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Zone Identifier File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.