Hoofd : Bestandsextensies : .isz Het dossier

.isz Bestandsextensie

Bestandstype Zipped ISO Disk Image

Ontwikkelaar EZB Systems
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Zip

.ISZ optienummer

Een ISZ-bestand is een bestand gecomprimeerd in een schijfkopie-indeling (a.k.a. "ISO Zipped") ontwikkeld door ESB Systems. Het lijkt op een normaal .ISO -bestand, maar is gecomprimeerd om schijfruimte te besparen en is mogelijk ook beveiligd met een wachtwoord en gecodeerd met de codering AES128, AES192 of AES256.

Meer informatie

Grote ISZ-bestanden kunnen worden opgesplitst in segmenten die door de gebruiker zijn gedefinieerd. De gesplitste bestanden worden op dezelfde locatie gemaakt en ontvangen dezelfde bestandsnaam. De extensie wordt echter gewijzigd na het eerste segment, dat de extensie ".isz" heeft. Het tweede segment ontvangt de extensie ".i01", het derde segment ontvangt het segment ".i02", enzovoort. ISZ-bestanden kunnen ook over meerdere schijven, CD-R-schijven en DVD-R-schijven worden verdeeld.

Het ISZ-formaat is oorspronkelijk ontworpen om onder bepaalde beperkingen uitbreidbaar te zijn, waardoor het kan worden opgenomen in producten die zijn ontwikkeld door gebruikers. Een gratis SDK is beschikbaar wanneer u contact opneemt met EZB Systems.

Programma's die ISZ bestanden openen
Windows
EZB Systems UltraISO
DT Soft Daemon Tools
WinMount International WinMount
Alcohol 120
Macintosh
DT Soft Daemon Tools

Over ISZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .isz verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Zipped ISO Disk Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.