Hoofd : Bestandsextensies : .zs0 Het dossier

.zs0 Bestandsextensie

Bestandstype ZSNES Slot 0 Saved State File

Ontwikkelaar ZSNES
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.ZS0 optienummer

Bestand opgeslagen door ZSNES, een Super Nintendo Entertainment System (SNES) -emulator voor pc's; bevat een momentopname van de opgeslagen toestand van een geëmuleerd SNES-spel; gebruikt om de voortgang van het spel op elk gewenst moment tijdens een spel op te slaan en te laden.

Meer informatie

ZSNES biedt talloze opslagstaten van 0 tot 99 (bestandsextensies ZS0, .ZS1 , .ZS2 , enzovoort). Gebruikers kunnen de status van het spel wijzigen door op de "F3" -toets te drukken en met behulp van de pijltoetsen naar een van de 0-9-staten te navigeren of door de optie "Pickstatus" onder het menu "Game" te selecteren.

OPMERKING: een ZSNES-opslagstatus is niet hetzelfde als een opgeslagen status in de game. Een spel mag een gebruiker alleen toestaat om de status op te slaan bij het bereiken van specifieke mijlpalen in het spel, terwijl ZSNES-opslagstaten op elk moment tijdens het spelen kunnen worden vastgelegd.

Programma's die ZS0 bestanden openen
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Over ZS0 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .zs0 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ZSNES Slot 0 Saved State File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.