Hoofd : Bestandsextensies : .mmpz Het dossier

.mmpz Bestandsextensie

Bestandstype LMMS Project File

Ontwikkelaar LMMS
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MMPZ optienummer

Project gemaakt door LMMS (Linux MultiMedia Studio), een toepassing waarmee u audio kunt maken en mixen; bevat LMMS-projectgegevens zoals geluidseffecten, instrumentinstellingen, tempo, toonhoogte, toegevoegde .XPF vooraf ingestelde bestanden, volume en controllers; geëxporteerd als .WAV en .OGG audiobestanden.

Meer informatie

Als u het MMPZ-bestand wilt maken, klikt u op het pictogram Opslaan in de linkerbovenhoek van de toepassing of selecteert u Project → Opslaan of Opslaan als ..., geeft u uw project een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Om het MMPZ-bestand te openen, dubbelklikt u eenvoudigweg op het bestand. U kunt het project ook binnen de applicatie openen, Project → Openen ... selecteren, naar uw bestand navigeren, het selecteren en op Openen klikken.

OPMERKING: LMMS heeft de bestandsextensie .MMP vervangen door de MMPZ-extensie.

Programma's die MMPZ bestanden openen
Linux
LMMS

Over MMPZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mmpz verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype LMMS Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.