Hoofd : Bestandsextensies : .zs4 Het dossier

.zs4 Bestandsextensie

Bestandstype ZSNES Slot 4 Saved State File

Ontwikkelaar ZSNES
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.ZS4 optienummer

Staatsbestand opslaan aangemaakt door ZSNES, een Super Nintendo Entertainment System (SNES) -emulator voor pc's; slaat een opgeslagen momentopname van een spel op die op een ander tijdstip kan worden geladen; gebruikt om de voortgang van het spel op te slaan en te laden.

Meer informatie

ZSNES biedt verschillende opslagstaten van 0 tot 99 (bestandsextensies .ZS0 , .ZS1 , .ZS2 , enzovoort).

OPMERKING: ZSNES-opslagstaten zijn niet de hetzelfde als in-game save-staten. Een in-game-status kan alleen worden aangemaakt bij het bereiken van specifieke mijlpalen voor games, terwijl ZSNES save-staten op elk moment tijdens het spelen kunnen worden gemaakt.

Programma's die ZS4 bestanden openen
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Over ZS4 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .zs4 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ZSNES Slot 4 Saved State File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.