Hoofd : Bestandsextensies : .zs5 Het dossier

.zs5 Bestandsextensie

Bestandstype ZSNES Slot 5 Saved State File

Ontwikkelaar ZSNES
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.ZS5 optienummer

Staatsbestand opslaan aangemaakt door ZSNES, een Super Nintendo Entertainment System (SNES) -emulator voor pc's; slaat een opgeslagen momentopname van een spel op die op een ander tijdstip kan worden geladen; gebruikt om de voortgang van het spel op te slaan en te laden.

Meer informatie

ZSNES save-staten zijn niet hetzelfde als in-game save-states. In-game staten kunnen alleen worden aangemaakt als ze bij specifieke spelmijlpalen aankomen, terwijl ZSNES save-staten op elk moment tijdens het spelen van het spel kunnen worden gemaakt.

OPMERKING: ZSNES biedt tal van save-toestanden van 0 tot 99 (bestandsextensies .ZS0 , .ZS1 , .ZS2 , enzovoort).

Programma's die ZS5 bestanden openen
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Over ZS5 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .zs5 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ZSNES Slot 5 Saved State File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.